News

Prognoza meteo duminică, 15 septembrie. Vremea se răcește în Nordul țării

14.09.2019 | 13:24
Prognoza meteo duminica 15 septembrie Vremea se raceste in Nordul tarii

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 15 septembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Weekend-ul aduce vreme instabilă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi caniculare în Sud și valori termice sub normalul acestei perioade în Nordul teritoriului.

Vremea se răcește în partea de Nord a țării. Anunțul ANM

Ultima zi de weekend vine cu temperaturi ridicate în regiunile sudice, mercurul din termometre urmând să indice valori de până la 32 de grade Celsius, în zona Olteniei. În plus, meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii în partea de Nord a teritoriului, nefiind exclus să apară și câțiva stropi de ploaie.

Duminică, vremea se răceşte în jumătatea de Nord a ţării, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în timp ce în rest, în continuare o să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază şi în prima parte a nopţii, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaţilor Orientali, dar şi în Moldova, Maramureş, Crişana, Transilvania şi în a doua parte a intervalului posibil să avem şi în Muntenia”, a declarat Mirela Polifronie, meteorolog ANM, pentru Mediafax.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se anunță plăcută, cu cerul parțial noros, dar 0% șanse de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 12 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 26 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Duminică, Iașul va avea parte de vreme frumoasă și cer senin, în vreme ce vântul va sufla slab  de doar 8 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 9 și 23 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 38%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță plăcută, cu cer parțial noros și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 9 și 23 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, cerul va fi senin, cu 0% să cadă vreun strop de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 24 grade Celsius. În ceea ce privește umiditatea, aceasta va atinge pragul de 39%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță prietenoasă, cu cer senin și 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 27 km/h, iar valorile termice se vor situa între 14 și 23 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 46%.