News

Prognoza meteo: duminică, 17 noimebrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Nori și ceață

16.11.2019 | 13:03
Prognoza meteo duminica 17 noimebrie Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi Nori si ceata
ADVERTISEMENT

Agenția Națională de Meteorologie anunță vreme mohorâtă în majoritatea regiunilor țării, duminică, 17 noiembrie. Meteorologii au transmis că norii și ceața vor pune stăpânire pe țara noastră, iar temperaturile vor fi apropiate de cele ale lunii noiembrie.

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 17 noiembrie 2019

Soarele își va face simțită prezența foarte timid pentru că norii denși nu vor dispărea de pe cer. Prognoza meteo anunță maxime de 16 grade în Moldova, 21 în Maramureș, 20 în Crișana, 21 în Transilvania, 19 în Banat, 18 în Oltenia, 21 în Muntenia și 19 grade în Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță că vremea va continua să fie înnorată în Capitală, duminică. Temperatura maximă care se va înregistra va ajunge până la 16 grade Celsius. Spre seară sunt așteptate precipitații, dar ploile vor fi de scurtă durată.

Cum va fi vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Prognoza meteo pentru Brașov aduce o maximă de 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat cu 13 km/h. După-amiaza s-ar putea să plouă în ciuda faptului că șansele de precipitații sunt destul de scăzute. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 7 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Și în Constanța vremea va continua să se răcească, iar mercurul din termometre va arăta o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi parțial înnorat pe tot parcursul zilei. Pe timpul nopții maxima va scădea cu doar 2 grade și cerul va fi în continuare noros.

Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

ANM anunță vreme plăcută în Cluj-Napoca și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab spre moderat. Șansele de ploaie sunt foarte mici, dar nu este exclus să cadă câteva precipitații pe arii restrânse.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

În Iași în prima parte a zilei sunt așteptate precipitații reduse, pe arii restânse. După-amiaza se va încălzi puțin în ciuda faptului că cerul va fi înnorat. Maxima va arăta 14 grade Celsius, iar pe timpul nopții se vor înregistra 6 grade Celsius.