News

Prognoza meteo duminică, 2 iunie! Cum va fi vremea în București, Iași, Cluj-Napoca și Brașov. Unde spun meteorologii că va lovi furtuna!

01.06.2019 | 18:34

Agenția Națională de Meteoroogie a emis prognoza meteo pentru data de 2 iunie, iar aceasta nu arată bine deloc. Astfel, aflăm că vremea se va menține instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, dar vor fi și frecvente descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și chiar căderi de grindină.

Așa arată prognoza meteo pentru data de 2 iunie

Fenomenee mai sus menționate vor avea o probabilitate mai mare de apariție în sudul și sud-vestul teritoriului, precum și în zonele montane și submontane. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cu precădere în sud-vest și în zona Carpaților Meridionali, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

Vremea în București

Vremea se va menține în general instabilă. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi înnorările temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

Prognoza meteo 2 iunie
Prognoza meteo 2 iunie

Vremea în Iași

Prognoza meteo din data de 2 iunie vorbește despre ploi, în Iași. Aici, temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 16 grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi mai mult înorat și se vor semnala ploi și posibil furtuni! Sunt 60% șanse de precipitații și 40% șanse de furtuni, iar vântul va adia cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 2 iunie
Prognoza meteo 2 iunie

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo anunță în Brașov nori care pot aduce ploi torențiale! Temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sun 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și sunt 55% șanse să plouă, dar 60% șanse de furtună!

Prognoza meteo 2 iunie
Prognoza meteo 2 iunie

Vremea în Brașov

Brașovenii nu vor scăpa nici ei de ploaie. Cerul va fi înnorat și aici și sunt 61% șanse de precipitații și 40% șanse de furtună! Temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ pânp la 13 grade Celsius.

Prognoza meteo 2 iunie
Prognoza meteo 2 iunie