News

Prognoza meteo duminică 23 septembrie. Vremea se răcește brusc!

22.09.2018 | 23:34
Prognoza meteo duminica 23 septembrie Vremea se raceste brusc
ADVERTISEMENT

De astăzi, prognoza meteo anunță clar venirea toamnei. Începând cu ziua de duminică, 23 septembrie, vremea se răcește brusc. Toată România, dar în special vestul și nordul țării se răcesc. Aversele își fac din ce în ce mai mult simțită prezența, așa că în curând va trebuie să ne luam cu noi și umbrelele. În sudul Moldovei și în nordul Munteniei, se găsește o vreme frumoasă încă, însă spre seară vin ploile. Bucovina va avea câțiva nori adunați pe cer, iar Tarnsilvania și Maramureș vor avea ploi cât cuprind, însă Oltenia are parte de căldură. Deci, pe scurt, temperaturi debusolante peste tot.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de duminica se anunta una buna
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 23 septembrie, se anunță favorabilă pentru ce aflați pe litoral

Constănțenii au parte în ziua de duminică de 26 de grade Celsius ca maximă în timpul zilei; maximă care se va simți cu un grad mai mult. Previziunile meteorologilor spun că cerul de pe litoral va fi predominant însorit. Vânturile vin din direcția de sud, cu o putere de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, cu o valoare de 4. Minima serii aduce în termometre 18 grade Celsius, care se simt cu două mai puțin. Seara, cerul va fi parțial spre predominant noros. Vânturile vin din direcția de vest, cu o intensitate de 17 kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/salariul-minim-brut-creste-de-la-1-ianuarie-iata-cu-cat-18245873

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/programul-fantanilor-artezine-spectacolul-lor-continua-18245899

ADVERTISEMENT

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/zilele-bucurestiului-2018-in-ultima-seara-ne-va-incanta-rod-steward-18245883

Vremea în Iași

Prognoza meteo duminica 23 septembrie anunta o vreme favorabila
Meteorologii anunță la Iași un cer răcăros

La Iași maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul foarte mic, deloc îngrijorător, de 5%. Meteorologii prevăd un cer răcoros. Vânturile vin din direcția de vest, cu 7 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4.

ADVERTISEMENT

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 23 septembrie, va aduce pe seară o posibilă furtuna
Spre seară, meteorologii prevestesc o furtună la Cluj

Ziua de duminică le aduce clujenilor 20 de grade Celsius, care se simt cu 2 grade mai mult. Procentul de precipitații este unul de 11%, iar meteorologii prevăt puțină răcoare. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 15 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este în valoare de 4, fiind un de 4. Minima serii este unul de 11 grade Celsius, care se simt ca 10. Procentul de precipitații se mărește considerabil pe seară. Acesta este de 55%, iar meteorologii prevăd o ploaie ocazională și o furtună.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo de duminica 23 septembrie prevede răcoare
Vremea la munte va fi răcoroasă

Pe data de 23 septembrie, conform accuweather, brașovenii au în termometre 21 de grade Celsius, care se simt ca 23. Procentul de precipitații este unul măricel, de 25%, iar aerul va fi unul mai mult răcoros. Vânturile vin din direcția de nord, cu 7 kilometri pe oră, pe când rafalele cu 11. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Seara le aduce oamenilor aflați la munte 12 grade Celsius, dar un procent mai mic decât cel de pe timpul zilei, de 3%. Meteorologii prevăd un cer mai mult senin. Vânturile vin din direcția de sud, cu o intensitate mică de 9 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, tot cu o putere mică, de 13 kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT