News

Prognoza meteo duminică 28 aprilie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: valori termice normale

27.04.2019 | 16:26
Prognoza meteo duminica 28 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Constanta sau Cluj valori termice normale

Metetorologii au anunțat prognoza pentru ziua de 28 aprilie. Speciaiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele din jurul sărbătorii de Florii de exemplu. În Capitală se anunță un cer parțial noros și temperaturi medii. Vântul nu va sufla cu putere, de asemenea, nici rafalele. În zonele de munte se indică temperaturi care cresc ușor. Minimele și maximele vor fi încadrate între 15 și 7 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru duminică, 28 aprilie

IGSU a emis recent un avertisment pentru populație, chiar înainte de Paște. Meteorologii au indicat faptul că „în după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) şi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte, Oltenia, Transilvania, Maramureş şi nordul Crişanei. Vor fi averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 25…30 l/mp şi punctiform 35…40 l/mp”. În cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină.”

Prognoza meteo pentru duminică, 28 aprilie
Prognoza meteo pentru duminică, 28 aprilie

Vreme București

Vremea în București
Vremea în București

Maxima zilei de duminică, 28 aprilie, este de 22 de grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau furtună. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest a teritoriului României cu 22 de km/h și cu rafale de 33 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 9 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 13 km/h și cu rafale de 28 de km/h.

Vreme Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Vremea în Constanța, în ziua de 28 aprilie, se anunță frumoasă, cu maxima de 20 de grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin dinspre sud-vest cu 15 km/h și rafale de 22 de km/h. Noapte aduce minima de 11 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 17 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vreme Iași

Vremea în iași
Vremea în iași

Maxima zilei de 28 aprilie este de 22 de grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea vine cu minima de 9 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de vest cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vreme Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Maxima zilei de duminică, 28 aprilie, este de 15 grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima pentru aceeași zi este de 5 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-vest a României cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vreme Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Maxima zilei de duminică, 28 aprilie, este de 16 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau furtună. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea vine cu minima de doar 7 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 22 de km/h.