News

Prognoza meteo duminică, 7 aprilie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca și Constanța. Temperaturi în scădere

06.04.2019 | 18:54
Prognoza meteo duminica 7 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Temperaturi in scadere

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 7 aprilie. Vremea începe să se răcească ușor, iar ploile vor începe să își facă simțită prezența. Temperaturile se încadrează, însă, în limitele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru duminică, aprilie

Prognoza meteo pentru a doua zi de weekend arată că vremea începe să se strice și că temperaturile vor înregistra valori mai scăzute decât sâmbătă. Pe parcursul zilei, sunt așteptate ploi sporadice, mai ales în regiunile din sudul țării, De luni, precipitațiile ar urma să se extindă.

Prognoza meteo pentru ziua de duminică anunță temperaturi în scădere. În București ar putea ploua

Vremea în București pe ore

Vremea în Capitală în interval 9-16
Vremea în Capitală în intervalul 17-24

În București, cerul va fi predominant noros și nu sunt excluse precipitațiile. Temperaturile maxime nu vor depăși 17 grade Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și seara va fi mai rece, iar până la orele prânzului se așteaptă să cadă câțiva stropi de ploaie.

Vremea în Iași pe ore

Vremea în Iași în intervalul 9-16
Vremea în Iași în intervalul 17-24

În Iași, cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor atinge și 21 de grade. La orele nopții, sunt așteptate și precipitații slabe. Duminică, vântul va sufla slab, până la moderat, iar intensificări se vor semnala în special la primele ore ale dimineții și spre seară.

Vremea în Brașov pe ore

Vremea în Brașov în intervalul 9-16
Vremea în Brașov în intervalul 17-24

Duminică, în Brașov, cerul va fi mai mult noros, iar soarele își va face apariția câteva ore pe cer, după-amiaza. Ulterior, norii revin și nu sunt excluse nici precipitațiile scurte. Temperatura maximă va fi de 17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Vremea în Cluj pe ore

Vremea în Cluj Napoca in prima parte a zilei
Vremea în Cluj Napoca în a doua parte a zilei

Locuitorii din Cluj Napoca se vor bucura duminică de cer variabil și de temperaturi care vor atinge maximum 22 de grade. Șansele de precipitații sunt foarte mici, existând condiții relative de ploaie mai ales spre noapte, când temperaturile ar putea coborî până la minime de 6 grade Celsius.

Vremea în Constanța pe ore

Vremea in Constanta in prima parte a zilei
Vremea in Constanta in a doua parte a zilei

În Constanța și pe litoral va fi destul de frig duminică, iar termometrele vor indica maximum 13 grade. Cerul va fi noros și abia de la orele amiezii soarele își va face apariția pe cer. Chiar și așa, șansele de precipitații sunt mici, însă vântul ar putea avea unele intensificări pe parcursul zilei.

Tags: