News

Prognoza meteo duminică, 7 iulie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile

06.07.2019 | 16:00
Prognoza meteo duminica 7 iulie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov se intorc ploile
Duminică, 7 iulie, vremea se anunță ploioasă. Sursa foto: Digi 24

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua  de duminică, 7 iulie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea se anunță mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, ploile își fac din nou apariția.

Cum va fi vremea duminică, 7 iulie

Ultima zi de weekend nu aduce vreme tocmai prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea vor ajunge sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se anunță caniculară, cu  temperaturi cuprinse între 19 și 33 de grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 16 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 46%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme prietenoasă, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță mohorâtă. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 34 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 22 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 28 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 63%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Nici în Cluj – Napoca, vremea nu se anunță  foarte prietenoasă.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 17 și 27 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Mai mult decât atât, acestea vor fi însoțite și de  Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 16 și 30 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 52%.