Sporturi

Prognoza meteo, duminică 9 iunie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: va ploua în cea mai mare parte a țării

08.06.2019 | 16:00
Prognoza meteo duminica 9 iunie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov va ploua in cea mai mare parte a tarii
Ziua de duminică, 9 iunie, se anunță ploioasă. Sursa foto:radioconstanta.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de duminică, 9 iunie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va fi mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, apar noi reprize de ploi.

Cum va fi vremea duminică, 9 iunie

Mâine, vremea  nu va fi tocmai prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, avem parte de cer predominant noros, cu mari șanse să apară precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 16 și 28 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ne așteaptă o zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 18 și 28 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 16 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 68%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 27 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 66%.

Vremea în Constanța

Vremea în constanța
Vremea în constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 20 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 26 grade. De asemenea, umiditatea va ajunge la 70%.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj Napoca, vremea se anunță ceva mai prietenoasă față de restul teritoriului. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 16 și 27 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Nici brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 16 și 24 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 72%.