News

Prognoza meteo joi, 11 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj. Când scăpăm de ploi?

10.04.2019 | 16:28
Prognoza meteo joi 11 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov sau Cluj Cand scapam de ploi

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza pentru azi, 11 aprilie. Se pare că ploile nu ne vor părăsi deocamdată, dar temperaturi scăzute nu vor fi deocamdată. De asemenea, Florin Busuioc a făcut delarații despre starea vremii, anunțând că precpitațiile sunt prezente în majoritatea zonelor din România. ”Nu se mai răcește, asta e clar! Ce pot să vă spun eu este că de duminică vin ploile! Multă lume m-a întrebat dacă mai plouă, când mai plouă. E bine să plouă ca să se facă recoltele!”, a declarat Florin Busuioc, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Prognoza meteo joi, 11 aprilie! Cum va fi vremea?

Luna aprilie a indicat o climă suficient de geroasă pentru perioada în care ne aflăm. Temperatura maximă a sezonului este de 20°C. Dimineața, temperatura scade la 12°C. Astfel, temperatura minimă în aprilie în București este 16°C.

Rețineți că aceste medii sezoniere sunt în contrast cu cele observate în București în aprilie cu un record maxim de 32°C în 2016 și un record minim de 3°C în 2009.”

Prognoza meteo joi, 11 aprilie
Prognoza meteo joi, 11 aprilie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima de azi, 11 aprilie, pentru București, este de 16 grade Celsius, alături de perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 9 grade Celsius, alături de ploi. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru Constanța, pentru ziua de 11 aprilie, se anunță maxima de 14 grade Celsius și ceva perioade de ploaie. Vânturi vin din zona de sud-est a teritoriului Românieie cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima nopții arată 9 grade Celsius și nori joși. Vânturi vin dinspre sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima zilei de joi, 11 aprilie, pentru Iași, este de 16 grade Celsius cu câteva averse. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 7 grade Celsius și o aversă posibilă. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima zilei de 11 aprilie are 14 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar 5 grade Celsius, alături de o aversă. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 4 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru cei din Cluj, în ziua de joi, 11 aprilie, se aunță maxima de 19 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea are minima de 7 garde Celsius și averse de ploaie. Vânturi vin dinspre sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.