News

Prognoza meteo joi 16 mai! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: nu scăpăm de ploi

15.05.2019 | 16:00
Prognoza meteo joi 16 mai Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov nu scapam de ploi
Află cum va fi vremea în ziua de 16 mai 2019. Sursa foto:namstare.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de joi, 16 mai 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Ploile vor continua să ne dea serioase bătăi de cap și astăzi, în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea joi, 16 mai

Ziua de joi se anunță la fel de capricioasă ca în restul săptămânii, mai ales că va ploua abundent în cea mai mare parte a teritoriului. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 9 și 20 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de joi, 16 mai ne aduce vreme ploioasă , cu  temperaturi cuprinse între 12 și 19 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 87%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme ploioasă în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 11 și 20 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 70%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 21 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 12 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 19 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 78%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

Nici în Cluj – Napoca, vremea nu se anunță  mai prietenoasă față de restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 9 și 16 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Precipitațiile vor cădea pe toată dura ta zilei, iar  vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 9 și 18 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 80%.