News

Prognoza meteo joi, 21 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj. Temperaturile scad

20.03.2019 | 13:51
Prognoza meteo joi 21 martie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov si Cluj Temperaturile scad

Vremea se va răci joi, 21 martie, în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în București, unde vor apărea nori și chiar ceață. Temperaturile nu vor scădea, însă, semnificativ și e prosibil să apară și ceva precipitații. În schimb, în zona litoralului va fi ceva mai cald.

Prognoza meteo joi, 21 martie! Ce se schimbă

Ploile își vor face sporadic apariția, mai ales în estul Olteniei și vestul Munteniei, anunță ANM în prognoza pentru zilele următoare. Vremea se va răci semificativ în Crișana, dar și în Transilvania, unde cerul va fi înnorat o mare parte din zi.

Prognoza meteo joi, 20 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj. Vremea se răcește și apar ceva nori
Prognoza meteo joi, 21 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj. Vremea se răcește și apar ceva nori. Se anunță o zi obișnuită de primăvară.

Vremea în București

Joi, 21 martie, va fi ceva mai răcoare în București decât astăzi. Temperaturile vor urca, totuși, până în jurul valorii de 15 grade Celsius. La noapte, cerul va fi senin, dar în cursul zilei vor apărea nori joși și ceață. Vântul ca bate la rafală cu maximum 17 de kilometri la oră.

Vremea în Iași

La Iași va fi ceva mai frig ca în Capitală. Se vor înregistra maximum 14 grade Celsius și se va înregistra o nebulozitate variabilă. Cerul va fi predominant noros și în cursul nopții, iar vântul va bate și cu 20 de kilometri pe oră din direcția nord-vest.

Vremea în Constanța

Sunt anunțate maxime de 12 grade Celsius și cerul va fi parțial noros. La noapte, temperaturile vor scădea până în jurul valorii de 5 grade Celsius, iar vântul va bate la rafală cu 30 de kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Brașovul se va confrunta cu temperaturi negative în timpul nopții, când temeparaturile vor scădea la -1 grad Celsius. În timpul zilei, naxima va urca spre 11 grade Celsius, în ciuda norilor care vor acoperi cerul. Viteza vântului va ajunge la 13 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Cerul va fi parțial însorit la Cluj și maximele se vor situa în jurul valorii de 13 grade Celsius. În timpul nopții vor fi 2 grade, iar vântul ca bate cu 17 kilometri pe oră. Astfel, clujenii se vor putea bucura de o zi de primăvară obișnuită.

ANM vine, în schimb, cu vești bune pentru luna aprilie. În prima săptămână a lunii următoare, temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în mai toată țara. Îmbucurător este și faptul că nu vor cădea prea multe precipitații, iar vântul va fi mai puternic doar în zonele de munte.