Prognoza meteo joi, 21 noiembrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: Se întorc ploile

Bogdan Solomon   
în HotNews
20/11/2019, 15:14
Prognoza meteo joi, 21 noiembrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: Se întorc ploile
Joi, 21 noiembrie, se întorc ploile în cea mai mare parte a țării. Sursa foto: romaniatv.net

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat prognoza meteo pentru ziua de joi, 21 noiembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea se anunță mohorâtă în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, precipitațiile își vor face din nou simțită prezența.

Cum va fi vremea în ziua de joi, 21 noiembrie

Temperaturile ridicate din ultimele zile devin istorie, pentru că mercurul din termometre va înregistra valori ceva mai apropiate de normalul perioadei în care ne aflăm. în plus, va ploua pe tot parcursul zilei în nordul Moldovei, Oltenia. De vreme ceva mai prietenoasă vom avea parte în Cluj-Napoca, unde soarele își va face timid apariția.

Vremea în București

În Capitală, vremea se anunță mohorâtă, cu cer predominant noros și mari șanse de apariție a precipitațiilor. În ceea ce privește valorile termice, acestea vor fi cuprinse între 4 și 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 32 km/h, iar umiditatea va atinge pragul de 98%.

Vremea în Iași

Iașul va avea parte de ploi pe toată durata zilei de joi cu temperaturi cuprinse între -2 și 6 grade Celsius. Totodată, vântul va sufla slab până la moderat, cu 23 km/h, în timp ce umiditatea va ajunge la valoarea de 86%.

Vremea în Brașov

Brașovul nu scapă nici el de ploi și vreme mohorâtă în cursul zilei de joi. În plus, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 3 și 10 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 79%.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea se anunță mai prietenoasă față de restul teritoriului, cu cer parțial noros și vânt care va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 4 și 14 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 70%.

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă și mohorâtă joi. În plus, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 35 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 9 și 13 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 87%.

Închide ×