News

Prognoza meteo joi, 30 mai 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj Napoca și Constanța

29.05.2019 | 15:07
Prognoza meteo joi 30 mai 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Cluj Napoca si Constanta
Prognoza meteo 30 mai: Vreme ploioasă în toată țara. Sursa foto: Monitorul de Cluj

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Vremea va fi ploioasă în cea mai mare parte a țării, iar vântul va sufla destul de puternic. Județele din vest și centru vor fi cele mai afectate de ploile care vor fi însemnate cantitativ. Așadar, vremea în Brașov, Cluj Napoca, Oradea și alte orașe din Ardeal nu va fi frumoasă.

Prognoza meteo pentru joi, 30 mai 2019: O zi ploioasă

Niciunul din marile orașe nu scapă mâine de ploi, cu excepția capitalei dobrogene Constanța. Temperaturile vor fi curprinse între 20 și 27-28 de grade. Cel mai cald va continua să fie în Bărăgan și Lunca Dunării, iar Bucureștiul nu va fi nici el ocolit de ploi. Se vor semnala furtuni puternice pe fondul descărcărilor electrice în special în centrul și vestul teritoriului.

Vremea în București

Posibile ploi se anunță în București

Șansele de ploaie sunt ceva mai scăzute în Capitală față de restul țării, iar ele sunt prevăzute în special pentru vestul și nordul Bucureștiului. Ploile pot apărea în special după amiaza, iar din cauza temperaturii ridicate, la contact cu masa de aer rece care aduce vântul și ploaia, se pot produce tunete și fulgere. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius.

Vremea în Iași

Ploile continuă și la Iași

În capitala Moldovei vremea va fi furtunoasă. Maxima zilei în acest oraș va fi de 26 de grade Celsius, iar minima prevăzută pentru ziua de joi va fi de 16 grade, în timpul nopții. Vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri la oră.

Vremea în Cluj-Napoca

Ploi cu descărcări electrice se anunță și la Cluj Napoca

Temperaturile coboară cu un grad la Cluj, joi, față de ziua precedentă, iar maxima zilei ajunge la 21 de grade Celsius. Ploile vor fi însoțite și aici de descărcări electrice puternice. Se poate vorbi despre o rupere de nori în toate localitățile din acest județ.

Vremea în Timișoara

Timișorenii vor avea nevoie de umbrelă

În Timișoara, vremea va fi ploioasă, la fel ca în toate celelalte regiuni. Vor fi aproximativ 21 de grade Celsius, iar șansele de ploaie se vor menține la 80% toată ziua.

Vremea în Brașov

Cald la Brașov, chiar dacă plouă

Tunetele și fulgerele vor fi prezente mai ales în a doua parte a zilei când va ploua puternic. Șansele de ploaie vor fi menținute la 90% mai ales după ora 16 încolo. Temperatura maximă la Brașov va fi de 24 de grade, iar minima climatologică va fi de 14 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea va fi plăcută la mare

Constanța este ferită de ploi joi, 30 mai. Vor fi 24 de grade, iar vremea va fi plăcută pentru cei care vor să petreacă momente frumoase la mare. Șansele de precipitații sunt foarte mici, undeva la 10%.