News

Prognoza meteo joi, 7 iunie 2019. Cum va fi vremea în București, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța

06.06.2019 | 20:30
Prognoza meteo joi 7 iunie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Cluj Napoca Brasov Iasi si Constanta

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 7 iunie 2019, iar veștile rămân în continuare proaste. Vremea se va menține urâtă și va ploua în cea mai mare parte a țării. Agenția Națională de Meteorologie a anunțat că țara noastră se află sub influența unui cod galben de furtuni care este valabil până vineri, la ora 23:00.

Prognoza meteo pentru vineri, 7 iunie. Cum arată vremea în marile orașe din țară

Vremea în București

Meteo București, vineri, 7 iunie
Vineri se vor înregistra 29 de grade Celsius în București, dar ploile nu ne vor da pace. Sunt așteptate averse și descărcări electrice
Sursa foto: accuweather.com

Zi de vară în București, în ultima zi lucrătoare de săptămâna aceasta. În cursul zilei de 7 iunie temperatura va urca în termometre până la 29 de grade Celsius, o zi perfectă de plimbări în aer liber sau picnicuri la iarbă verde. Din păcate, meteorologii spun că ploile nu ne vor ocoli așa că, ar fi bine să luați în geantă umbrela sau pelerina de ploaie. În cursul nopții temperatura se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Meteo Cluj - Napoca, vineri, 7 iunie
Clujenii vor avea parte de timp frumos și soare. Nici ei nu vor fi ocoliți de ploi
Sursa foto: accuweather.com

În Cluj – Napoca se înregistrează pe timpul zilei 26 de grade Celsius. Vântul va bate din Sud, cu 7 km/h, iar rafalele vor atinge 13 km/h. Nici clujenii nu vor fi ocoliți d eploi și aici se așteaptă descărcări electrice și furtuni. Pe parcursul nopții cerul va fi senin și se vor înregistra 14 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Meteo Brașov pentru ziua de 7 iunie, vineri
La munte sunt așteptate 25 de grade Celsius, mai mult decât în Cluj – Napoca
Sursa foto: accuweather.com

În orașul din inima munților, Brașov termometrul va urca până la 25 de grade Celsius, iar noaptea vor fi doar 11 grade Celsius. Iubitorii de munte trebuie să se înarmeze cu umbrele și pelerine de ploaie pentru că și aici sunt așteptate descărcări electrice și furtuni puternice.

Vremea în Iași

Prognoza meteo Iași, 7 iunie
Maxima din Iași, de vineri, 7 iunie va fi de 27 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Moldovenii vor avea parte vineri de vreme bună și soare, maxima va urca până la 27 de grade Celsius. Furtunile puternice și aversele de ploaie sunt la ordine zilei. Vineri la ora 23:00 se încheie codul galben de furtuni prin urmare, ieșenii nu trebuie să iasă din case fără umbrele. Noaptea vor fi cu 10 grade mai puțin decât pe timpul zilei, adică 17 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Meteo Constanța, vineri, 7 iunie
Pe litoral, la fel ca și-n restul orașelor mari sunt așteptate furtuni puternice și averse
Sursa foto: accuweather.com

Pe litoral se anunță vreme bună, soare și temperatura va urca până la 26 de grade Celsius. Sunt așteptate precipitații, furtuni puternice și averse. Noaptea se vor înregistra 19 grade Celsius.