News

Prognoza meteo joi, 8 august. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Caniculă în toată țara

07.08.2019 | 16:22
Prognoza meteo joi 8 august Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Canicula in toata tara
ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 august 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare. Vara e în toi, așa că ne putem bucura de vreme caniculară în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi care depășesc pe alocuri pragul normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea miercuri, 8 august

Prognoza meteo a acestei zile aduce vreme prietenoasă, mai ales pentru cei care și-au programat o binemeritată vacanță. Vântul va sufla slab până la moderat în vestul Moldovei, sudul Olteniei și cu precădere în Banat, iar valorile termice se vor situa între 17 și 35 de grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de joi aduce vreme caniculară și cer parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 35 grade. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 38%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valori cuprinse între 18 și 34 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță plăcută, cu un cer parțial noros și 0% șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab cu o viteză de doar 8 km/h, iar valorile termice se vor încadra între 18 și 31 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

vremea în Cluj-Napoca
vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, cerul va fi parțial noros, cu  șanse minime să cadă vreun strop de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 19 și 32 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 14%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi predominant senin, cu doar 10% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 29 km/h, iar valorile termice se vor situa între 19 și 27 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 65%.