News

Prognoza meteo luni, 12 august. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca și Iași

11.08.2019 | 16:53
Prognoza meteo luni 12 august Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov ClujNapoca si Iasi
Luni, 12 august vremea va fi caniculară în mai multe regiuni ale țării. Sursa foto: romaniatv.net

Agenția Națională de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea în prima zi a săptămânii. Așadar, meteorologii anunță vreme foarte frumoasă, temperaturi care vor urca până la 35-36 de grade Celsius și slabe foarte mici de precipitații. Disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a țării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și ușor va depăși pragul critic de 80 de unități.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 12 august

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de un început de săptămână toridă. Ziua de luni va fi una caniculară înregistrându-se 36 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi senin. Pe timpul nopții temperatura se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral vremea va fi extrem de plăcută și frumoasă. Mercurul va urca în termometre până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Indicele UV maxim va fi 8, foarte ridicat. Este o zi ideală pentru plajă și baie în apa mării.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi foarte frumoasă. Maxima va atinge 32 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de ploaie sunt foarte mici, dar este posibil să se înregistreze câteva averse după-amiaza, în intervalul orar 14:00-17:00.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca temperatura maximă va urca până la 35 de grade Celsius, dar se vor înregistra și câteva ploi de scurtă durată în jurul prânzului și după-amiaza. Pe timpul nopții cerul va fi senin și se vor înregistra 18 grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Și ieșenii vor avea parte de o zi caniculară. Temperatura maximă care se va înregistra în Iași va fi de 33 de grade Celsius. Cerul va fi senin și soarele va fi arzător. Noaptea temperatura va scădea până la 20 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.