News

Prognoza meteo luni, 2 septembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Caniculă în toată țara

01.09.2019 | 15:20
Prognoza meteo luni 2 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Canicula in toata tara

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 2 septembrie, iar veștile sunt foarte bune pentru cei care vor să se bucure în continuare de temperaturi specifice zilelor de vară. Vremea se menține caniculară, mercurul din termometre indicând valori mai mari de 30 de grade Celsius, pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo luni, 2 septembrie

Prima săptămână din septembrie aduce vreme frumoasă în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de vest a Moldovei, în nordul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 33 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de luni vine cu vești bune. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 16 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 33 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii din Iași vor avea parte de vreme bună, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 33 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 31%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță prietenoasă, cu  cer parțial noros și  șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 5 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 14 și 29 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea va fi frumoasă, pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 16 și 31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 38%.

Vremea în Constanța

Vreme în Constanța
Vreme în Constanța

Chiar dacă a venit toamna, pe litoral vremea se anunță ideală pentru plajă, cu doar 10% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 28 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 57%.