News

Prognoza meteo luni, 22 aprilie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer noros în cea mai mare parte

21.04.2019 | 17:29
Prognoza meteo luni 22 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer noros in cea mai mare parte
Vremea se anunță înnorată

Administrația Națională de Meteorologie a transmis  prognoza meteo  pentru ziua de luni, 22 aprilie. Am scăpat de ploi, astfel că vremea se va încălzi treptat, chiar dacă valorile termice vor continua să rămână ușor sub pragul normal pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo luni, 22 aprilie

Prognoza meteo pentru această zi vine cu vești relativ bune, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 15  grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, prima zi a săptămânii aduce vești bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 6 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii din Iași  vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termice se vor situa între  2 și 14 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 39%

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea nu se anunță foarte plăcută, pentru că astăzi vom avea parte de ploi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 4 și 11 grade Celsius.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

Nici clujenii nu scapă de ploi în prima zi a săptămânii. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 4 și 15 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 60%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 11 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 63%.