News

Prognoza meteo, luni, 23 septembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme plăcută în mai multe regiuni ale țării

22.09.2019 | 22:52
Prognoza meteo luni 23 septembrie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi Vreme placuta in mai multe regiuni ale tarii

Meteorologii au anunțat că vremea va fi frumoasă la început de săptămână. Agenția Națională de Meteorologie a precizat că temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade în special în regiunile sudice, sud-vestice și centrale. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi senin.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 23 septembrie 2019

În partea de vest și nord-vest a țării sunt așteptate ploi de scurtă durată, dar și furtuni. Regimul pluviometric în aceste zone ale țării va fi excedentar,  local în partea de sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București

În Capitală vremea va fi extrem de plăcută pentru această perioadă. Maxima va atinge 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar nu vor cădea precipitații. În schimb, pe timpul nopții cerul va fi noros și sunt așteptate ploi de scurtă durată.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov temperatura va urca până la 21 de grade Celsius. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei și sunt preconizate ploi și furtuni. Vântul va avea unele intensificări în timpul furtunilor. Noaptea temperatura va scădea până la 11 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța temperatura va fi mai mare decât normalul acestei perioade. Vreme de vară dacă este să ne luăm după cele 23 de grade din termometru. După-amiaza cerul se va acoperit de nori, dar nu se vor înregistra precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca ziua de luni va fi ploioasă, iar maxima va atinge 19 grade Celsius. Ploile vor fi sporadice și sunt așteptate și furtuni de scurtă durată. Vântul va sufla slab spre moderat, dar va avea unele intensificări în timpul furtunilor. Pe timpul nopții cerul va fi noros și se vor înregistra 10 grade Celsius.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași

Ieșenii vor avea parte de o zi frumoasă. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei, dar maxima va atinge 24 de grade Celsius. Vântul va sufla slab doar cu 6 km/h. Pe parcursul nopții cerul va fi noros și se vor înregistra 10 grade.