News

Prognoza meteo luni, 24 iunie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile

23.06.2019 | 14:55
Prognoza meteo luni 24 iunie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov se intorc ploile
Luni, 24 iunie, vremea se anunță ploioasă, în cea mai mare parte a țării. Sursa foto:covasnamedia.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de luni, 24 iunie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea se anunță mohorâtă, în cea mai mare parte a teritoriului și, mai mult decât atât, vom avea parte de ploi.

Cum va fi vremea luni, 24 iunie

Prima zi a săptămânii nu aduce vreme foarte prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu foarte mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 17 și 31 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de luni, 24 iunie vine cu vreme ploioasă, în timp ce temperaturile vor fi cuprinse  între 21 și 31 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 16 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 60%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză maximă de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 20 și 31 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 57%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță mohorâtă, în ton cu restul teritoriului. Va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 23 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 29 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 60%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Nici în Cluj – Napoca, vremea nu se anunță  mai prietenoasă față de restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 17 și 28 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Nici brașovenii nu au parte de vreme mai bună astăzi, întrucât va ploua în cea mai mare parte a intervalului. Mai mult decât atât, precipitațiile vor fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 26 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 70%.