News

Prognoza meteo luni 3 iunie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: plouă în cea mai mare parte a țării

02.06.2019 | 16:40
Prognoza meteo luni 3 iunie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov ploua in cea mai mare parte a tarii

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de luni, 3 iunie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va  fi mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, ploile nu ne vor ocoli.

Cum va fi vremea luni, 3 iunie

Mâine, vremea nu se anunță la fel de prietenoasă ca în ultimele zile. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. Valorile termice,se vor situa între 14 și 26 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, prima zi din săptămână ne aduce vreme ploioasă, cu  temperaturi cuprinse între 16 și 26 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 18 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 74%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 16 și 23 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 73%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță mult mai pritenoasă față de restul țării. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 17 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 24 grade . De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 73%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj – Napoca, vremea se anunță la fel de mohorâtă ca în restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 14 și 23 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Mai mult decât atât, acestea vor fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 22 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 76%.