News

Prognoza meteo luni, 30 septembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța: temperaturi de vară în toată țara

29.09.2019 | 16:04
Prognoza meteo luni 30 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta temperaturi de vara in toata tara

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 30 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Continuă să se încălzească, mercurul din termometre indicând valori mai mari de 30 de grade Celsius, pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo luni, 30 septembrie

Prima zi a săptămânii vine cu vești bune, mai ales că vremea se menține caniculară. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de vest a Moldovei, în nordul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 30 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de luni aduce vreme bună. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 13 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 30 grade. Totodată, vântul va sufla cu o viteză de 21 km/h, iar umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, Iașul va avea parte de vreme bună, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 27 grade Celsius grade. În ceea ce privește umiditatea, aceasta va ajunge la 48%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță prietenoasă, cu  cer parțial noros și  șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 11 și 24 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 62%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Cluj Napoca, vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termice se vor situa între 9 și 24 grade Celsius. În ceea ce privește umiditatea, aceasta va ajunge la 57%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ideală pentru plajă, chiar dacă este sfârșit de septembrie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 29 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 27 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 66%.