News

Prognoza meteo luni, 8 iulie ! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: după caniculă, se întorc ploile

07.07.2019 | 13:54
Prognoza meteo luni 8 iulie  Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov dupa canicula se intorc ploile
Prima zi a săptămânii aduce vreme ploioasă în cea mai mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie a transmis  prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va  fi mohorâtă în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, ploile nu ne vor ocoli.

Cum va fi vremea luni, 8 iulie

Debutul săptămânii nu aduce vreme la fel de prietenoasă ca în ultimele zile. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. Valorile termice se vor situa între 13 și 29 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de luni se anunță  ploioasă, cu  temperaturi cuprinse între 18 și 29 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 14 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 69%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 23 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 55%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță mohorâtă. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 23km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 21 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 28 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 64%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Nici în Cluj – Napoca vremea nu se anunță mai prietenoasă față de restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 14 și 24 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Mai mult decât atât, acestea ar putea însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 22 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 73%.