News

Prognoza meteo marți, 1 octombrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: temperaturi ridicate în toată țara

30.09.2019 | 16:00
Prognoza meteo marti 1 octombrie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov temperaturi ridicate in toata tara

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de marți, 1 octombrie 2019, iar veștile sunt cât se poate de bune. Vremea se anunță frumoasă în cea mai mare parte a teritoriului, cu cer senin și valori termice mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Vremea va fi frumoasă marți, 1 octombrie

Chiar dacă toamna și-a intrat în drepturi, iată că ne putem bucura în continuare de soare, iar temperaturile vor crește semnificativ, mercurul din termometre urmând să indice valori de până la 28 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ne așteaptă o nouă zi plăcută, cu cer senin și șanse minime de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea vor fi cuprinse între 13 și 28 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar umiditatea va atinge pragul de 42%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de cer parțial noros în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, iar valorile termice se vor situa între 12 și 22 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 43%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță frumoasă, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 17 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 22 grade. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 60%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

În Cluj Napoca, vremea se anunță la fel de frumoasă ca în restul teritoriului. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 9 și 22 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță călduroasă, cu cer senin în cea mai mare parte a zilei, vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 11 și 22 grade Celsius. Totodată, umiditatea  va atinge pragul de 56%.