News

Prognoza meteo marți 16 aprilie. Nu scăpăm de temperaturile reci!

15.04.2019 | 21:54
Prognoza meteo marti 16 aprilie Nu scapam de temperaturile reci
ADVERTISEMENT

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 aprilie. Se pare că nu scăpăm deocamdată de temperaturile sub cele normale acestei perioade. În Capitală se va indica o creștere în mercurul din termometre în comparație cu ziua precedentă. În Moldova va ploua izolat și se vor strânge cantități de apă până la 10-15 cm.

Prognoza meteo pentru marți, 16 aprilie. De ce temperaturi vom avea parte?

Vremea va rămâne încă rece. În zona de munte, în special în Carpații Orientali, va ninge. Spre seară, unele ploi își vor face apariția local în nordul Transilvaniei și în Maramureș.

ADVERTISEMENT

Temperaturile maxime sunt cuprinse între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania, Banat și Crișana. 14-19 grade în Oltenia, Munteniа și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării), 9-14 grade în partea sudică a Moldovei și 4-9 grade în cea nordică.

Prognoza meteo pentru 16 aprilie
Prognoza meteo pentru 16 aprilie

Vremea în București

Maximele pentru ziua de 16 aprilie sunt de 15 grade Celsius. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vânturi vor veni din direcția de vest-sud-vest cu 13 km/ și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Maxima zilei de 16 aprilie are maxima de 13 grade Celsius și un cer însorit parțial. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 22 de km/h și cu rafale de 35 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Iași

Pentru cei din Iași, maxima se arată de doar 6 grade Celsius în ziua de marți. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 30 de km/h și cu rafale de 35 de km/h. Noaptea aduce minima de 4 garde Celsius și câteva averse. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 32 de km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Cluj-Napoca

Temperatura maximă de marți, 16 aprilie, este de 14 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 garde Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Brașov

Ziua de marți, 16 aprilie, are maxima de 12 grade Celsius și un cer parțrial însorit. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea aduce minima de doar -1 grad Celsius, împreună cu câteva averse. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

ADVERTISEMENT