News

Prognoza meteo marți, 16 iulie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Scăpăm de ploi

15.07.2019 | 15:30
Prognoza meteo marti 16 iulie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Scapam de ploi

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 iulie, iar veștile sunt îmbucurătoare. Am scăpat de ploi, chiar dacă valorile termice continuă să scadă sub pragul normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo marți, 16 iulie

Meteorologii anunță vreme bună pentru cea de-a doua zi a săptămânii, cu cer parțial noros în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 25 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, ziua de marți aduce vești bune. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 13 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 25 grade.

Vremea în București
Vremea în București

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 13 și 24 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 52%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Mai mult decât atât, acestea ar putea fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 11 și 21 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 69%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj -Napoca, cerul va fi parțial noros, cu  șanse minime să cadă vreun strop de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 11 și 23 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 52%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță prietenoasă, cu cer parțial noros, și doar 20% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 23 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 66%.