News

Prognoza meteo marți, 2 iulie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Temperaturi caniculare în cea mai mare parte a țării

01.07.2019 | 17:00
Prognoza meteo marti 2 iulie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce prognoza meteo pentru ziua de marți 2 iulie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare, mai ales pentru cei care și-au făcut planuri de vacanță.  Am scăpat de ploi, astfel că vremea redevine caniculară, cu temperaturi ce depășesc, pe arii restrânse, valorile normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo marți, 2 iulie

Prognoza meteo pentru ce-a de a doua zi a lunii iulie  vine cu temperaturi ridicate, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Valorile termice maxime se vor situa între 19 și 36  grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se menține caniculară, cu temperaturi ce depășesc pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Astfel, mercurul din termometre, va indica valoarea minimă de 20 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 36 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii Iașului vor avea parte de un nou val de caniculă, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar  valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 19 și 35 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 42%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță călduroasă, cu  cer senin în cea mai mare parte a zilei, Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 18 și 34 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 42%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea va fi caniculară, pe toată durata zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 19 și 34 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 43%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță numai bună pentru plajă, chiar dacă vântul va sufla cu o viteză de 26 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 21 grade Celsius, în timp ce maximele vor ajunge până la 31 de grade.