News

Prognoza meteo marți, 24 septembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer noros în cea mai mare parte

23.09.2019 | 16:00
Prognoza meteo marti 24 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer noros in cea mai mare parte
Ziua de marți aduce vreme mohorâtă în cea mai mare parte a țării. Sursa foto: a1.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis  prognoza meteo  pentru ziua de marți, 24 septembrie, iar veștile nu sunt tocmai bune. Chiar dacă am scăpat de ploi, temperaturile vor continua să scadă sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm.

Prognoza meteo marți, 24 septembrie

Marți, vremea se anunță mohorâtă în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia, iar temperaturile maxime se vor situa între 9 și 21  grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală,  cerul se anunță predominant noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 12 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 21 grade. Totodată, umiditatea va ajunge la 65%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Marți, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între  11 și 22 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 53%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea nu se anunță foarte plăcută, întrucât cerul este predominant noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 9 și 20 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 57%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Nici clujenii nu scapă de ploi în ziua de marți. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 11 și 21 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 53%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi predominant noros, cu 20% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 21 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 70%.