News

Prognoza meteo marți, 25 iunie. Cum va arăta vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Constanța

24.06.2019 | 19:00
Prognoza meteo marti 25 iunie Cum va arata vremea in Bucuresti Brasov ClujNapoca Iasi si Constanta

Agenția Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de mați, 25 iunie. Meteorologii aduc vești bune pentru majoritatea zonelor țării. Vremea se va menține în continuare plăcută în orașe precum: București, Constanța sau Iași. Pe arii restrânse sunt așteptate averse, descărcări electrice și furtuni însoțite de tunete și fulgere.

Prognoza meteo, marți, 25 iunie

Prognoza meteo pentru a doua zi a săptămânii se anunță instabilă. În cea mai mare parte a țării vremea va fi plăcută, iar soarele își va face simțită prezența pe toată durata zilei. În unele zone ale țării, cum ar fi: Brașov și București sunt așteptate averse , descărcări electrice și furtuni.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală vremea va fi instabilă. Temperatura maximă va urca până la 31 de grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 20 de grade Celsius. După-amiaza cerul va fi acoperit de nori și sunt așteptate averse, descărcări electrice și furtuni sporadice care vor fi însoțite de tunete și fulgere.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Și brașovenii vor avea parte de vreme frumoasă și plăcută, temperatura maximă va atinge 26 de grade Celsius. În Brașov se vor înregistra averse și câteva furtuni de scurtă durată. Precipitațiile vor fi scăzute în prima parte a zilei, dar după ora 14:00 vor crește în intensitate. Vântul se va intensifica în timpul furtunilor.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Meteorologii au prognozat pentru ziua de marți că mercurul va urca în termometre până la 30 de grade Celsius. Vremea se va menține plăcută și cerul va fi senin pe toată durata zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Indicele UV va fi 9, foarte ridicat.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași este îmbucurătoare. Temperatura maximă va urca până la 30 de garde Celsius, la fel ca-n Cluj – Napoca. Minima se va înregistra în jurul valorii 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, dar șansele de ploaie sunt foarte mici. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 16 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral se vor înregistra 27 de grade Celsius. Este o vreme perfectă pentru plajă și baie în apa mării. Vântul va sufla slab până la moderat. Sunt șanse mici să plouă și oamenii să fie goniți de pe plajă de furtuni. Vântul se va intensifica în timpul averselor și frutunilor. Noaptea temperatura va scădea cu câteva grade și va ajunge până la 23 de grade Celsius.