News

Prognoza meteo marți, 26 martie! Vremea în București, Iași, Constanța și Cluj. Temperaturile scad brusc

25.03.2019 | 16:59

Vremea se răcește brusc începând de marți, 26 martie. Prognoza meteo indică scăderi ale temperaturilor cu peste 10 grade Celsius, în special în jumătatea de sud a țării. Apar norii și ploile, care vor cădea pe arii extinse în cursul zilei. Vremea rece se menține și miercuri, potrivit Agenției Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo marți, 26 martie! Temperaturi sub mediile anuale

Valoriile termice vor fi sub mediile anuale, iar înnorările – mai persistente în zonele estice, sudice și centrale, unde temporar va ploua slab, informează Mediafax. La munte, apar și ninsorile. În plus vor fi precipitații mixte în Maramureş, nordul Moldovei şi în Transilvania. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime, între -5 şi 5 grade.

Vremea în București

În Capitală, temperatura maximă va fi de 10-12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua slab în cursul zilei. Și vântul își va face simțită prezența, cu 26 de kilometri pe oră, la rafală.

Vremea în Constanța

Va ploua și pe Litoral. Marți, 26 martie, la Constanța vor fi perioade de ploaie și cerul, mai mult noros. Temperatura maximă nu va depăși 13 grade, iar cea minimă – de 6 grade Celsius. Viteza vântului va atinge 28 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Ceva mai frig va fi la Iași, unde maxima nu va trece de 11 grade Celsius, iar minima va coborî spre 0 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, dar nu există risc de precipitații. Va bate și vântul, dar cu viteze de până la 24 km/h.

Vremea în Cluj

În Cluj-Napoca, temperaturile scad simțitor marți, 26 martie. Maxima termică va fi de 11 grade Celsius, iar minima de 0 grade Celsius. Ca și în capitala Moldovei, cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei și vântul va bate cu 32km/h la rafală.

Vremea rămâne rece în toată țara și miercuri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, iar local de va produce brumă. Vor cădea ploi și în zonele de munte se vor semnala ninsori slabe. Și în Capitală va fi destul de rece și temperatura maxima abia va atinge, miercuri, 11 grade. Meteorologii anunță ploi slabe și chiar brumă.

Tags: