News

Prognoza meteo marți, 28 mai 2019. Cum va fi vremea în București, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Timișoara

27.05.2019 | 16:52
Prognoza meteo marti 28 mai 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Cluj Napoca Brasov Iasi si Timisoara
Prognoza meteo pentru marți, 28 mai. Sursa foto: eskipaper.com

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru marți, 28 mai 2019. Ziua de mâine este sub un cod galben de ploi în aproape jumătate din România. Va fi o zi destul de mohorâtă în județele din Ardeal, Banat, Crișana, Maramureș și nordul Olteniei, unde, deși temperaturile vor fi peste 23 de grade Celsius, va ploua destul de puternic.

Prognoza meteo marți, 28 mai 2019: Vremea în principalele orașe ale țării

Săptămâna continuă într-o notă ploioasă mai ales în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara, Cluj Napoca, Sălaj, Maramureș, Bihor, Satu Mare, Timiș, Arad, Gorj și Vâlcea. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului. În județele amintite vor fi semnalate și descărcări electrice și căderi de grindină.

Vremea în București

La București vor fi aproape 30 de grade

În București, vremea va fi frumoasă mâine. Temperaturile pot ajunge până la 30 de grade la umbră în decursul acestei zile. Vântul va sufla cu o putere de 23 de kilometri la oră. Apar înnorări mai ales după amiaza, însă locuitorii Capitalei pot sta liniștiți căci nu va ploua.

Vremea în Cluj Napoca

Clujenii au parte de o zi cu ploi și vijelii.

În Cluj Napoca va ploua, căci județul Cluj se află sub avertizarea de vreme rea emisă astăzi de către cei de la ANM. Vor fi aproximativ 26 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 14 grade.

Vremea în Brașov

La Brașov vor fi aproximativ 25 de grade

25 de grade se anunță la Brașov, acolo unde va fi o zi înnorată. Umiditatea în aer va fi de 53%, iar vântul va sufla cu o viteză de 21 de kilometri la oră.

Vremea în Timișoara

Timișoara e sub cod galben de furtuni.

Timișoara este un alt oraș care se va afla sub codul galben de furtuni până mâine la ora 23. Vor fi ploi puternice însoțite de descărcări electrice și chiar căderi de grindină. Vor fi maximum 24 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Constănțenii au parte de vreme frumoasă

La mare va fi vreme plăcută. Vor fi aproximativ 21 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat. Este o zi bună pentru plimbarea pe faleză în prima parte a zilei, căci după amiaza vântul va sufla ceva mai tare.