News

Prognoza meteo marți, 3 septembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Caniculă în plină toamnă

02.09.2019 | 16:14
Prognoza meteo marti 3 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Canicula in plina toamna

FANATIK

 vă prezintă prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 septembrie, iar veștile sunt îmbucurătoare. Chiar dacă ne aflăm în primele zile ale toamnei calendaristice, vremea se menține caniculară, cu temperaturi specifice mai degrabă zilelor de vară.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 septembrie

Ziua de marți aduce vreme prietenoasă, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, izolat existând posibilitatea să apară și câțiva stropi de ploaie, în nordul Moldovei și în vestul Olteniei. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 13 și 33 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, marți vom avea parte de vreme frumoasă. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 33 grade. În plus, umiditatea va atinge pragul de 30%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de o zi excelentă din punct de vedere meteorologic, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul a 14 și 31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 48%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de vești foarte bune, pentru ziua de marți, întrucât vremea se anunță prietenoasă, cu cer parțial noros, în cea mai mare parte a zilei . Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 5 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 14 și 28 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

vremea în Cluj-Napoca
vremea în Cluj-Napoca

În Cluj – Napoca, vremea se anunță frumoasă, pe tot parcurusul zilei de marți. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 29 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 45%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi senin, cu doar 10% șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 19 și 29 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la valoarea de 51%.