News

Prognoza meteo marți, 4 iunie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov

03.06.2019 | 16:48
Prognoza meteo marti 4 iunie 2019 Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, vremea va fi instabilă în cursul zilei de marți, 4 iunie. Temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius în Capitală, Iași și Cluj – Napoca, iar cea mai scăzută de doar 22 de grade Celsius, se va înregistra în Brașov. Din păcate, în toate orașele mari sunt așteptate averse și descărcări electrice.

Cum arată prognoza pentru ziua de marți, 4 iunie

Meteorologii spun că, marți, în dat de 4 iunie se vor semnala ploi, decsărcări electrice și pe alocuri, furtuni de scură durată, dar debitul va apă s-ar putea să fie mari și ăs ducă la inundații. Maxima de 24 de grade Celsius se va înregistra în Iași, Cluj – Napoca și București. În Brașov vor fi doar 22 de garde Celsius.

Vremea în București

Prognoza meteo București, marți, 4 iunie
Marți se anunță vreme bună, 24 de grade Celsius, dar vor exista și condiții de ploaie
Sursa foto: accuweather.com

 

În București, se așteaptă marți vreme bună, temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 14 grade Celsius. Din păcate, vor exista și condiții de ploaie atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Vremea în Iași

Meteo Iași, marți, 4 iunie
Ieșenii au parte de vreme bune, dar nu trebuie să-și lase acasă umbrelele și pelerinele de ploaie
Sursa foto: accuweather.com

Și în orașul din inima Moldovei, la fel ca în Capitală se vor înregistra 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade Celsius. Ploile și furtunile nu vor ocoli Iașiul, iar pe parcusul nopții se vor înregistra în termometre doar 14 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo marți, 4 iunie, în Constanța
Pe litoral vor fi 23 de grade Celsius. Sunt așteptate averse
Sursa foto: accuweather.com

Constănțenii se vor bucura și ei de vreme bună de plajă, apa mării s-ar putea să fie în continuare rece. Așadar, în Constanța, marți se vor înregistra 23 de grade Celsius și se vor semnala și câteva averse de ploaie și furtuni. Pe timpul nopții temperatura va fi de 17 grade Celsius.

Vremea în Cluj- Napoca

Prognoza pentru Cluj, marți, 4 iunie
În Cluj – Napoca vremea va instabilă și vor cădea precipitații
Sursa foto: accuweather.com

 

Vreme instabilî și în Cluj – Napoca. Sunt așteptate averse de ploaie și descărcări electrice. Temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius, iar minina va fi de 12 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptate ploi ușare și de scurtă durată.

Vremea în Brașov

Meteo Brașov, 4 iunie, marți
La munte sunt doar 22 de grade Celsius și va ploua
Sursa foto: accuweather.com

În Brașoc se va înregistra ce mai mică temperatură din toate orașele mari, de doar 22 de garde Celsius. Temperatura minimă va urca până la 13 grade Celsius. Și la munte va ploua, la fel ca în tot restul țării.