News

Prognoza meteo miercuri 10 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: va continua să plouă, în cea mai mare parte a țării

09.04.2019 | 16:02
Prognoza meteo miercuri 10 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov va continua sa ploua in cea mai mare parte a tarii

Administrația Națională de Meteorologie a transmis  prognoza meteo pentru ziua  de miercuri, 10 aprilie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va continua să fie mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, nu scăpăm de ploi.

Cum va fi vremea miercuri, 10 aprilie

Mâine, vremea va continua să rămână nu  tocmai prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 15 și 22 grade Celsius.

Nu scăpăm de ploi în următoarea perioadă
Nu scăpăm de ploi în următoarea perioadă

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ne așteaptă o  nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 9 și 18 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 13 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 64%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 10 și 22 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 52%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 7 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 12 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 87%.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj Napoca, vremea se anunță ceva mai prietenoasă față de restul teritoriului. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 8 și 22 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Nici brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 18 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 56%.