News

Prognoza meteo: miercuri, 13 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

12.11.2019 | 16:50
Prognoza meteo miercuri 13 noiembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi
ADVERTISEMENT

În noaptea de marți spre miercuri va ploua în sudul Banatului și în Oltenia. În zonele joase de relief din sud și din est va fi ceață. Vântul va fi intens în  zona montană, până joi dimineață. Pe creste, rafalele vor depăși viteza de 100km/h, în sudul Banatului, vor fi rafale de 80-90 km/h, iar în restul țării, vântul va sufla cu viteze de 45-55 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 1°C în depresiunile Carpaților Orientali și 16°C pe litoral.

Prognoza meteo: miercuri, 13 noiembrie

Va ploua în jumătatea de vest a țării. Cantități mai mari de apă vor fi în zonele de deal și de munte din sud. Valorile termice vor fi anormale de ridicate în toată țara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15°C în nordul Moldovei și 24°C în Bărăgan.

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Vremea în Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

ADVERTISEMENT

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Vremea în Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Tags: