News

Prognoza meteo, miercuri, 22 mai 2019. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

21.05.2019 | 16:39
Prognoza meteo miercuri 22 mai 2019 Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov si Cluj

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2019. Meteorologii au anunțat că vremea va fi frumoasă și se va încălzi treptat. Cerul va fi senin, iar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai 2019: vreme bună și frumoasă

Vremea continuă să se încălzească. Temperaturile maxime vor depăși 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -2 şi 6 grade. Vântul va sufla slab până la moderat. Cerul va fi senin și doar parțial înnorat în vestul şi sudul ţării, precum și la munte.

Vremea în București

Vremea în Capitală, miercuri, 22 mai
Bucureștenii vor avea parte de vreme plăcută, soare și căldură. Sursa foto: accuweather.com

Meteorologii anunță pentru ziua de miercuri soare și vreme frumoasă. Temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade Celsius. Indicele UV va fi 9, foarte ridicat pentru perioada aceasta a lunii. Vântul va sufla slab până la moderat. Vântul va bate din direcția VSV cu 17 km/h, iar rafalele nu vor depăși 26 km/h.

Vremea în Timișoara

În Timișoara, temperatura maximă nu va depăși 20 de grade Celsius
În Timișoara sunt așteptate averse de ploaie și furtună. Șansele de precipitații sunt de 61%. Sursa foto: www.accuweather.com

În partea de Vest a țării, în Timișoara temperatura va scădea față de primele două zile ale săptămânii. Maxima va urca în termometru până la 20 de grade Celsius, iar minima se va afla în jurul temperaturii de 11 -12 de grade Celsius. Meteorologii anunță averse de ploaie și furtuni. Șansele de precipitații sunt de 61 %. Vântul va bate din direcția VSV cu 17 km/h, iar rafalele vor atinge 24 km/h. Noaptea se vor înregistra 12 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Vreme în Cluj - Napoca, miercuri, 22 mai
ANM anunță averse de ploaie și furtuni. Maxima se va instaura în jurul temperaturii de 19 grade Celsius. Sursa foto: accuweather.com

ANM a emis pentru Cluj – Napoca averse de ploaie și furtuni. Vântul va bate slab, cu 11 km/h, iar rafalele vor atinge 18 km/h. În ciuda ploii, temperatura va fi frumoasă și mercurul va urca în termometre până la 19 grade Celsius. Minima se va situa în jurul temperaturii de 9 -11 grade Celsius. Pe parcursul nopții vor continua să apară averse de ploaie, șansele fiind de 55%.

Vremea în Brașov

Vreme caldă și câteva averse de ploaie
La munte și la Brașov vremea va fi caldă. Din păcate, se vor înregistra și câteva averse de ploaie. Sursa foto: accuweather.com

Meteorologii anunță că, în Brașov vremea va fi predominant caldă, dar se vor înregistra și câteva averse de ploaie și furtuni. Precipitațiile se încadrează în jurul valorii de 59%. Luați-vă măsuri de precauţie: pelerine de ploaie, haine impermeabile. Mercurul va urca în termometre până la 21 de grade Celsius. Minima se va încadra între 7 – 11 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vreme numai bună de plajă, soare și temperaturi ridicate
În Constanța sunt așteptate 24 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit. Sursa foto: www.accuweather.com

Pe litoral, cerul va fi predominant însorit, temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius. Șansele de precipitații sunt foarte mici, doar 5%. Pe timpul nopții, cerul va fi senin și se vor înregistra 16 grade Celsius. Condițiile climaterice sunt ideale pentru plajă sau pentru plimbări pe malul mării.