News

Prognoza meteo miercuri, 24 aprilie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: temperaturile reci persistă

23.04.2019 | 17:49
Prognoza meteo miercuri 24 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Constanta sau Cluj temperaturile reci persista
ADVERTISEMENT

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meeteo pentru azi, 24 aprilie. Se pare că, din păcate, nu depășim temperaturile reci pentru sezonul în care ne aflăm. Meteorologii au adus ieri un avertisment meteo! Aceștia au indicat un val saharian care va veni peste România și va zăbovi preț de 48 de ore. De asemenea, s-a anunțat și că acesta va fi combinat cu ploi.

Prognoza meteo pentru miercuri, 24 aprilie

Avertizarea viza zilele de 22 și 23 aprilie. Meteorologul de serviciu al Administrației Naționale, Oana Catrina, a făcut declarații cu privire la prognozaa meteo pentru Săptămâna Patimilor. „Săptămâna viitoare, cel puțin în primele zile ale săptămânii viitoare, vremea va fi, în general, instabilă, astfel că vor fi intervale în care temporar va ploua.

ADVERTISEMENT

Concret, începutul de săptămână debutează cu înnorări și, temporar, cu ploi. Ziua, în partea de nord-vest și centru, și pe arii restrânse în rest, iar noaptea, local, în partea de vest, sud-vest și în centru”, a susținut sursa citată.

Prognoza meteo pentru miercuri, 24 aprilie
Prognoza meteo pentru miercuri, 24 aprilie

Vremea în București

Vremea București
Vremea București

Maxima în București, în cursul zilei de 24 aprilie, este de 18 grade Celsius. Pe cer vor fi soare și nori. Vânturi vin din direcția de sud-sud-vest cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din direcția sud-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Temperaturile maxime pentru Iași sunt de 17 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zona de sud-sud-est cu 18 km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 6 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 13 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Temperatura maximă pe ziua de 24 aprilie este de 18 grade, vizibil mai cald. Vânturi vin din partea ade sud-sud-est a teritoriului cu 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vine cu minima de doar 3 grade Celsius și cu un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei de miercuri, 24 aprilie, este de 13 grade Celsius, alături de o aversă posibilă. Vânturi vin dinspre est-sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea vine cu minima de 7 garde Celsius și un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de est-sud-est cu 9 km/h si cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima zilei de miercuri, 24 aprilie este de 20 de grade Celsius, alături de un cer cu soare și nori. Vânturi vin din zona de sud-est a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce miniam de doar 7 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 11 km/h și cu rafae de 17 km/h.

ADVERTISEMENT