News

Prognoza meteo miercuri, 25 septembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca sau Iași. Care sunt zonele unde sunt așteptate ploi

24.09.2019 | 17:07
Prognoza meteo miercuri 25 septembrie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca sau Iasi Care sunt zonele unde sunt asteptate ploi

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua de miercuri, 25 septembrie 2019. Agenția Națională de Meteorologie a precizat că vremea va fi rece, iar temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă din an. Pe timpul nopții temperaturile vor fi mai scăzute decât ar trebui în această perioadă.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 25 septembrie 2019. Unde va ploua

Miercuri va ploua local în vestul, centrul și sud-vestul țării și izolat în restul zonelor. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a țării. Maximele se vor încadra între 15 și 20 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 9 și 13 grade.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București

În Capitală cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența. Temperatura maxima se va încadra între 22 – 23 de grade Celsius, așadar va fi o zi destul de plăcută. Vântul va sufla slab spre moderat cu o viteză medie de 16 km/h.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov maxima va fi apropiată de normalul acestei perioade și se vor înregistra 21 de grade Celsius. În prima parte a zilei sunt așteptate ploi de scurtă durată, dar după-amiaza soarele își va face simțită prezența și se va putea observa printre nori. Pe timpul nopții maxima va ajunge la 12 grade Celsius și s-ar putea să plouă.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța va fi cu nori și soare. Maxima va atinge 21 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab spre moderat. Miercuri se anunță o zi plăcută pe litoralul românesc. Pe timpul nopții cerul va fi noros, iar maxima va atinge 17 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca va fi rece și va ploua în cea mai mare parte a zilei. Temperatura maximă va atinge 18 grade Celsius, iar pe parcursul nopții se vor înregistra 12 grade Celsius și va ploua. Pragul de umiditate va ajunge în ziua de miercuri la 71%.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași

Temperatura maximă care se va înregistra în Iași în ziua de miercuri, 25 septembrie, va ajunge până la 23 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei. Noaptea sunt șanse mari să plouă și se vor înregistra 14 grade.