News

Prognoza meteo miercuri, 27 martie! Vremea în București, Iași, Constanța și Cluj. Temperaturile rămân scăzute

26.03.2019 | 15:00
Prognoza meteo miercuri 27 martie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta si Cluj Temperaturile raman scazute

Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de miercuri, 27 martie. Experții de la ANM vin cu vești proaste, vremea continuă să fie închisă, cu temperaturi scăzute, pe întreg teritoriul țării. Nu este exclus ca pe alocuri să apară stropi de ploaie.

Prognoza meteo miercuri, 27 martie! Temperaturile se mențin sub mediile anuale

Valorile termice vor continua să se situeze sub mediile anuale pentru această perioadă, iar cerul va fi predominant noros în cea mai mare parte a țării. În plus, vor apărea precipitații mixte în Maramureș, nordul Moldovei și în Transilvania.

Și în Capitală vom avea parte de temperaturi scăzute pentru această perioadă, nefiind exclus să apară și câțiva stropi de ploaie, pe arii restrânse. Maxima zilei se situează în jurul valorii de 16 grade Celsius, iar vântul va avea o nouă răbufnire.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În București, ziua de miercuri se anunță închisă, cerul va fi predominant noros, existând șanse să apară și câțiva stropi de ploaie. Valorile termice se vor situa între 1 și 16 grade Celsius, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h.

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Vremea în Iași

Vremea nu vine cu vești tocmai bune pentru locuitorii din Iași. Cerul va fi predominant noros, putând apărea și câțiva stropi de ploaie, pe alocuri. Temperatura minimă se vasitua în jurul valorii de 1 grad, în vreme ce temperatura maximă va atinge pragul de 8 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Iași
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ceva mai plăcută față de restul teritoriului. Cerul va fi parțial noros, iar valorile termice se vor situa între 2 și 13 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, cu viteză de 26 km/h.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj Napoca
Vremea în Cluj Napoca

Clujenii vor avea parte de un cer parțial însorit, însă valorile termice nu vor depăși maxima de 9 grade Celsius. Șansele să apară câțiva stropi de ploaie sunt minime, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h.