News

Prognoza meteo miercuri, 3 aprilie. Vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, și Constanța! Scăpăm de ploi!

02.04.2019 | 18:12
Prognoza meteo miercuri 3 aprilie Vremea in Bucuresti Brasov ClujNapoca si Constanta Scapam de ploi

Progonza meteo de miercuri, 3 aprilie, aduce vești bune! Cerul va fi variabil spre mai mult senin în toată țara, însă temperaturile se vor situa ușor sub media climatologică a perioadei. Temperaturile maxime vor fi la un nivel similar cu normalul termic specific primei decade a lunii aprilie, însă noaptea acestea vor scădea chiar și sub pragul de îngheț în centrul, estul și sud-estul țării.

Vântul va sufla moderat în nordul Moldovei, sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade în Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova și 14-19 grade în Banat și Crișana.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru data de 3 aprilie vine cu vești relativ bune pentru bucureșteni. Chiar dacă cerul va fi înnorat, sunt doar 4% șanse de precipitații. Temperatura maximă va atinge 14 grade Celsius, îns cele minime vor coborâ până la un grad Celsius. Vântul va bate cu rafale care vo atinge 22 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 aprilie
Prognoza meteo 3 aprilie

Vremea în Brașov

Vremea va fi mohorâtă în Brașov. Temperaturile maxime vor atinge 13 grade Celsius, însă cele minime vor atinge minus două grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul va adia cu 18 kilometri pe oră. Sunt doar 2% șanse de precipitații.

Prognoza meteo 3 aprilie
Prognoza meteo 3 aprilie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii se vor bucura de o zi cu soare, dar și cu nori, e data de 3 aprilie. Temperaturile vor atinge 16 grade Celsius, însă noaptea acestea vor atinge două grade Celsius. Rafalele de vânt vor atinge 22 de kilometri pe oră. Sunt doat 2% șanse de preciitații.

Prognoza meteo 3 aprilie
Prognoza meteo 3 aprilie

Vremea în Constanța

Vreme mohorâtă pe data de 3 aprilie, la Constanța. Chiar dacă erul va fi unul cu soare, temperaturile maxime vor atinge doar 10 grade Celsius, iar noaptea, temperaturile vor coborâ până la doua grade Celsius. Vântul se va înteți și va bate la rafală chiar și cu 26 de kilometri pe oră. Sunt 0% șanse de precipitații!

Prognoza meteo 3 aprilie
Prognoza meteo 3 aprilie