News

Prognoza meteo miercuri, 7 august! Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde va lovi canicula!

06.08.2019 | 17:00
Prognoza meteo miercuri 7 august Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va lovi canicula

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru data de 7 august. Așadar, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, pe suprafețe mici chiar caniculară la amiază în vest și în sud-vest, unde și disconfortul termic va fi ridicat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara în regiunile nord-vestice, nordice și la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, care vor aduce și descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 35 de grade în sudul Olteniei, poate și al Banatului, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Vremea în București

Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă de 16 grade.

Prognoza meteo 7 august
Prognoza meteo 7 august

Vremea în Constanța

Vremea va fi frumoasă în Constanța. Turiștii vor fi deranjați puțin de rafalele de vânt care vor ajunge și la 37 de kilometri pe oră, însă va fi cald. Temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 21 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mut însorit.

Prognoza meteo 7 august
Prognoza meteo 7 august

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi una capricioasă. Temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, iar cele minime 15 grade Celsius, însă cerul va fi parțial însorit și există șanse de 40% să plouă și chiar să se strângă nori de furtună. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 7 august
Prognoza meteo 7 august

Vremea în Iași

Vremea va fi una frumoasă, în Iași. Temperaturile maxime vor atinge 31 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 20 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar șanse de ploaie sunt de doar 7%. Câțiva nori ăși vor face aariția pe cer, dar vremea va rămâne frumoasă, iar vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 7 august
Prognoza meteo 7 august