News

Prognoza meteo pe weekend, în Bucureşti! Ce temperaturi se vor înregistra în Capitală

10.05.2019 | 14:32
Prognoza meteo pe weekend in Bucuresti Ce temperaturi se vor inregistra in Capitala

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie(ANM) au emis prognoza meteo pe weekend, în București. După ce vineri am avut parte de o maximă de 16 grade Celsius, în zilele următoare ne așteaptă chiar și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo pe weekend, în Bucureşti!

În general, vremea va fi capricioasă și închisă, se anunță câteva averse de ploaie și chiar și furtuni, un cer noros și vânt care va sufla moderat. La munte, temporar va ploua, iar local averse, în general moderate cantitativ, se vor semnala și în perioada 12-14 mai.

Prognoza meteo pe weekend, în Bucureşti! Ce temperaturi se vor înregistra în Capitală
Vremea pe weekend, în Capitală
Sursa foto: captură accuweather.com

Sâmbătă

Prima zi de weekend, 11 mai, se anunță indecisă. Bucureștenii vor găsi în termometre o maximă de 20 de grade Celsius, dar bucuria va fi stricată de precipitații, căci procentul lor va fi de 60%, așa că trebuie să se aștepte la câteva averse de ploaie și furtuni. Vântul va veni din direcția de vest și va sufla cu 7 kilometri pe oră. Minima va fi de 9 grade Celsius, care se vor simți cu un grad mai puțin, ploile nu își mai vor face apariția, iar pe cer norii se vor poziționa cât mai jos.

Prognoza meteo pe weekend, în Bucureşti! Ce temperaturi se vor înregistra în Capitală
În general, vremea va fi capricioasă
Sursa foto: pixabay.com

Duminică

A doua zi de weekend, 12 mai, se anunță nori joși și ceață. Maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, care se vor simți cu 5 grade mai mult. Procentul de precipitații va fi de 25%, se anunță nori joși și ceață, iar vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră, din direcția de est. În a doua parte a zilei se anunță o maximă uluitoare, de 11 grade Celsius, care se va simți cu două grade mai puțin. Procentul de precipitații va fi de 8%, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu o intensitate de 13 kilometri pe oră.