News

Prognoza meteo pentru 19 august! Ce se întâmplă cu vremea

18.08.2019 | 14:54
Prognoza meteo pentru 19 august Ce se intampla cu vremea

Prognoza meteo pentru 19 august se anunță una destul de bună. Deși minivacanța de Sfanta Mărie este deja istorie mai sunt câțiva oameni care abia încep să se bucure de concedii. Aceștia au fost inspirați. Începutul săptămânii aduce veşti bune în toate regiunile ţării! Fără temperaturi caniculare, fără ploi torenţiale sau furtuni sau instabilitate atmosferică. Cerul va fi senin, iar termometrele vor arăta 24-30 de grade Celsius

Prognoza meteo pentru 19 august!

Există însă și o veste proastă! Ca de fiecare dată, ziua de luni are darul de a încheia weekendul și de a trimite pe toată lumea…la muncă. Totuși, aceasta aduce în toate zonele României, temperaturi de maxim 30 de grade Celsius. Ploile şi furtunile şi-au luat adio şi au lăsat în urmă cer senin.

Vremea în București

Bucureştenii vor avea parte luni, 19 august, de maxime de 31 de grade pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 16 grade Celsius. Ploile şi furtunile au părăsit majoritatea regiunile ţării, încă de la sfârşitul săptămânii. Maxima va fi atinsă la ora 16:00, iar cerul va fi senin pe tot parcusul zilei. Așadar, cine are chef de plimbare o poate face fără nicio urmă de emoție. Soarele nu este deloc puternic și poate reprezenta mai degrabă o adevărată invitație.

Prognoza meteo pentru 19 august! Vremea
Luni temperaturile sunt perfecte pentru plimbări în aer liber. Sursa foto – facebook

Vremea în Iaşi

În Iaşi, se anunţă soare strălucitor! Temperatura înregistrată va ajunge până la 30 de grade Celsius. Noaptea, meteorologii transmit că vor fi până la 16 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar maxima se va înregistra în jurul orelor 15-16. Și aici, lumea poate ieși să se bucure de o zi frumoasă de vară, una în care soarele este perfect.

Vremea în Constanţa

Veşti bune pentru turişti! Luni, 19 august, în timpul zilei, pe litoral, va fi vreme extrem de frumoasă! Se vor înregistra temperaturi de 27 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va scădea până la 19 grade Celsius. Așadar, cine se mai află pe litoral, start joc la distracție, dar mai ales la bronz. Soarele este unul ideal pentru așa ceva.

Vremea în Cluj

La început de săptămână, clujenii au parte de cer parţial însorit! Ziua, sunt aşteptate până la 30 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va scădea până la 15 grade Celsius, iar maxima va fi atinsă la ora 16.