News

Prognoza meteo pentru 9-12 septembrie. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru 9-12 septembrie. FANATIK vă spune cum va fi vremea in weekend
09.09.2021 | 09:37
Prognoza meteo pentru 912 septembrie Cum va fi vremea in weekend
ADVERTISEMENT

Meteorologii au emis prognoza pentru ultimele zile din această săptămână. În weekend se anunță vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Prognoza meteo pentru 9-12 septembrie. Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Prognoza meteo pentru joi, 9 septembrie 2021

Dimineața și noaptea, vremea se va menține răcoroasă, mai ales în centrul țării. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă pe parcusul zilei.

ADVERTISEMENT

Termometrele vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 21 și 27 de grade și minime între 6 și 17 grade. În estul Transilvaniei vor fi mai scăzute, între 1 și 2 grade.

Cerul se va menține variabil, în regiunile din sud, sud-est și la munte, vor apărea unele înnorări. În Dobrogea, sudul Banatului și pe crestele Carpaţilor Meridionali, vântul va avea intensificări. În restul zonelor va bate slab și moderat.

ADVERTISEMENT

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, dar se menține răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maximele vor fi de 24-25 de grade, iar minimele se vor încadra între 9 și 12 grade.

Prognoza meteo pentru vineri, 10 septembrie 2021

Se anunță vreme frumoasă, cu valori termice apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade. Cele minime se vor situa între 7 și 17 grade. În estul Transilvaniei vor fi mai scăzute, între 2 și 3 grade.

ADVERTISEMENT

În sud-estul țării și la munte vor apărea înnorări și sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Uşoare intensificări vor fi simțite pe litoral, în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Ceața poate să apară și ea, dimineaţa şi noaptea, cu precădere în depresiuni.

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, dar se menține răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe timpul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Termometrele vor arăta temperaturi maxime de 25-26 de grade și minime de 9-12 grade.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 11 septembrie 2021

Se anunță vreme frumoasă. În regiunile din estul României și în zona de munte, cerul va fi variabil. În restul țării, va fi senin.

Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 19 grade. În estul Transilvaniei vor fi mai scăzute, spre 4 grade. Mai ales în văi și depresiuni, la primele ore ale zilei și noaptea, va crește probabilitatea de ceață.

În Capitală, vremea se menține frumoasă, iar cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Termometrele vor arăta temperaturi maxime de 27-28 de grade și minime în jurul a 11-14 grade.

Prognoza meteo pentru duminică, 12 septembrie 2021

Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, vor fi înnorări după-amiaza în zona montană, unde, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe de scurtă durată.

Vântul va sufla slab şi moderat. Termometrele vor arăta maxime între 22 şi 30 de grade și minime între 7 şi 19 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei vor fi mai scăzute, până spre 4 grade.

În Capitală, vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12-15 grade.

ADVERTISEMENT