ADVERTISEMENT
News

Prognoza meteo pentru luna septembrie! Surprize mari în debutul toamnei

Autor: Alexandru Năstase | 30.08.2020 | 13:18
Prognoza meteo pentru luna septembrie! Surprize mari în debutul toamnei
Luna septembrie vine cu surprize mari. Sursa foto - hepta.ro

ANM a anunțat prognoza meteo pentru luna septembrie, o prognoză care aduce destul de multe surprize. Concret, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat la ce trebuie să ne așteptăm în debutul toamnei.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform specialiștilor, luna septembrie va avea multe caracteristici de sfârșit de vară. Vorbim despre temperaturi ridicate și zile în care ploile vor fi reduse.

De altfel, statisticile ultimilor ani arată că luna septembrie înregistrează scăderi ușoare ale valorilor medii, având în vedere faptul că se scurtează ziua și se lungește noaptea.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în luna septembrie!

De asemenea, precipitațiile reduse se explică prin faptul că prima lună de toamnă este una considerată mai puțin instabilă.

Drept urmare, meteorologii se așteaptă ca și luna septembrie din acest an să urmeze aceleași tipare. Însă, orice perioadă a anului poate aduce lucruri impevizibile.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că, în anul 2015, luna septembrie a fost una deosebit de călduroasă. Atunci au fost înregistrate maxime absolute de peste 33 de grade Celsius.

Și în următoarele zile, vremea va continua să fie foarte călduroasă, cu temperaturi care ajung și până la 35 de grade în zonele de câmpie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, valorile vor scădea ușor și, în medie, vor ajunge undeva sub 30 de grade, temperaturi pe care specialiștii le consideră normale.

Primele estimări arată că temperaturile vor scădea și vor ajunge chiar aproape de 25 de grade. Vorbim însă despre sfârșitul lunii

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!