News

Prognoza meteo pentru marți, 19 martie ! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: maxima zilei, 24 de grade

18.03.2019 | 16:26
Prognoza meteo pentru marti 19 martie  Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov sau Cluj maxima zilei 24 de grade
ADVERTISEMENT

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meteo pentru ziua de 19 martie! Se pare că aceasta marți este ultima zi de căldură înainte de o săptămână cu temeraturi aproape de media perioadei în care ne aflăm. Trecerea exagerată dintre maximele zilelor precedente la ceea ce vom avea este uimitoare. De asemenea, un alt fenomen spectaculos a avut loc în Moldova în cursul zilei de ieri. Un nor galben de praf a reușit să îngreuneze de-a dreptul traficul.

Prognoza meteo pentru marți, 19 martie!

“Clima este relativ rece aici luna aceasta, dar estebut it is admisibilă dacă vă îmbrăcațiadecvat. Temperatura maximă a sezonului este de 12°C. Minima este de 6°C. Astfel, temperatura minimă în martie în București este 9°C.

ADVERTISEMENT

Rețineți că temperaturile normale pentru sezon sunt în contrast cu cele observate în București în martie cu un record maxim de 24°C în 2016 și un record minim de -11°C în 2018. Vă puteți aștepta să prindeți aproximativ 4 zile cu temperaturi sub 0°C, sau 13% din timp.”

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima zilei pentru cei din Capitală este de 20 de grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-est cu 18 km/h și cu rafale de 28 de km/h. Noaptea de 19 martie aduce minima de 8 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima zilei de marți, 18 martie, este de 14 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau furtună. Vânturi vin dinspre zona de nord-nord-vest a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 6 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru cei din Iași, pentru ziua de 19 martie, se anunță minima de doar 12 grade Celsius și o aversă de ploaie sau furtună. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea aduce 6 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin dinspre nord-nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei de marți este de 13 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru cei din Cluj, în cursul zilei de marți, 19 martie, se indică maxima de 14 grade Celsius, alături de câteva avers.e Vânturi vin din partea de nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Minima nopții este de 4 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

ADVERTISEMENT