News

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 mai 2019. Vremea în București, Iași, Cluj, Constanța. Plouă cu găleata

14.05.2019 | 18:00
Vremea va fi ploioasă în multe zone ale țării. Sursa foto: pixabay.com

Specialiștii de la ANM au actualizat prognoza meteo pentru miercuri, 15 mai 2019, iar veștile nu sunt tocmai plăcute. Vremea continuă în aceeași notă capricioasă, cu ploi însemnate care se extind în mai multe regiuni din țară. Chiar dacă plouă, temperaturile continuă să fie plăcute, în unele zone chiar ridicate.

Prognoza meteo, marți, 15 mai 2019. Date generale

Temperaturile vor fi cuprinse mâine între 17 și 23 de grade la nivelul întregii țări. Ploile se vor menține în special în sudul teritoriului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Sunt așteptate, local, noi căderi de grindină, iar furtunile vor fi însoțite de descărcări electrice. Instabilitatea atmosferică este menținută așadar pentru următoarele 24 de ore.

Vremea în București

Ploile se vor menține toată ziua în București, pe 15 mai

O nouă zi cu precipitații pentru locuitorii Capitalei, miercuri, 15 mai. Temperaturile vor fi destul de ridicate, maxima zilei fiind atinsă între orele 15 și 17. Meteorologii spun că temperaturile maxime vor varia între 21 și 23 de grade Celsius. Sunt 60% șanse de ploaie, însă nu vorbim despre furtuni puternice, ci de ploaie mocănească, asemănătoare zilei de marți.

Vremea în Iași

 

Vreme mohorâtă mâine, la Iași

Șansele de ploaie la Iași sunt scăzute (20%), însă moldovenii nu vor vedea foarte mult soarele pe cer, căci va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei. Vestea bună e că temperaturile se mențin plăcute. Vor fi valori de 22-23 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o putere de 24 de kilometri la oră.

Vremea în Timișoara

 

 

Temperaturile scad dramatic în Timișoara

Temperaturile continuă să fie scăzute în Timișoara. Vor fi 15 grade, iar șansele de ploaie aici sunt mai mari, de 80%. Vor fi ploi însemnate cantitativ în anumite zone din județul Timiș, mai ales în regiunile geografice mai înalte, de deal și podiș.

Vremea în Cluj

Ploi însemnate și în Cluj

Maxima zilei de mâine la Cluj-Napoca va fi de 21 de grade Celsius. Va ploua aproape toată ziua, iar umiditatea în aer va fi și ea destul de mare procentual. Dimineața va fi una răcoroasă, iar temperaturile vor crește treptat, în special după ora 11.

Vremea în Brașov

Mai cald la Brașov decât la Timișoara

Brașovenii se bucură de o frumoasă zi de primăvară. Din cauza maselor de aer circulare, de la sud-vest spre sud și sud-est, evitând zona centrală a țării, la Brașov va fi mai cald decât la Timișoara. Se vor înregistra 22 de grade, iar cerul va fi senin în mare parte a zilei.

Vremea în Constanța

18 grade ka Constanța într-o zi cu șanse mici de ploaie

Temperaturile în Constanța vor varia miercuri, 15 mai, între 13 și 18 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi reduse aici, doar 20%, însă cerul va fi acoperit toată ziua de nori.