News

Prognoza meteo pentru miercuri, 2 octombrie 2019. Vremea în București, Timișoara și Constanța

01.10.2019 | 21:04
Prognoza meteo pentru miercuri 2 octombrie 2019 Vremea in Bucuresti Timisoara si Constanta
ADVERTISEMENT

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 2 octombrie 2019. FANATIK îți prezintă, în rândurile de mai jos, cum va fi vremea în mijlocul săptămânii în principalele orașe ale țării, după două zile în care în sudul României au fost temperaturi specifice lunii august, de 30 până la 32 de grade Celsius la umbră.

Prognoza meteo pentru miercuri, 2 octombrie – aspecte generale

Vremea va fi în general frumoasă în toate regiunile. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade Celsius. Cel mai cald va continua să fie tot în sudul țării, în timp ce în centru și nord, gradele din termometre vor indica undeva la 25, 26 maxim 27 de grade Celsius (în special în zonele de șes din Transilvania).

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 2 octombrie pentru București

prognoza meteo 2 octombrie bucurești
30 de grade se anunță în Capitală pe 2 octombrie

În Capitală vom avea parte de o zi de vară miercuri. Maxima zilei va fi de 30 de grade. Apar înnorări la prânz, însă nu se pune problema de ploi. Minima zilei, înregistrată în timpul nopții, va fi de 14-15 grade Celsius, ceva mai răcoros, adică 12 grade, în nordul Capitalei.

Vremea în Brașov

vremea în brașov pe 2 octombrie
Vreme plăcută și la Brașov

Temperaturile vor fi curpinse între 13 și 26 de grade Celsius în municipiul Brașov. Cerul va fi senin toată ziua. Apar norii deasupra orașului după-amiază, cu șanse de ploi mărunte în special pe crestele montane.

ADVERTISEMENT

Vremea în Cluj-Napoca

prognoza meteo 2 octombrie cluj napoca
Clujenii au parte de înnorări după-amiaza

Șansele de ploaie cresc la Cluj-Napoca în după-amiaza zilei de mâine. Temperaturile vor fi cuprinse aici între 11 și 27 de grade Celsius. Umiditatea va avea un procent de 30%, iar vântul va sufla slab.

Vremea în Iași

vremea iași
Va fi senin la Iași, mâine

Cer senin în capitala Moldovei noastre. 26 de grade anunță meteorologii pentru ziua de miercuri, iar minima va fi de 14 grade. Vântul va sufla cu o putere de 24 de kilometri la oră, iar șansele de precipitații sunt reduse, undeva la 10%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Timișoara

vremea timișoara
Vreme plăcută și la Timișoara

Vântul va sufla cu o viteză de 21 de kilometri la oră în capitala bănățeană. Aici maxima va fi de 27 de grade. Cerul va fi senin, iar vremea va fi numai bună pentru plimbări prin oraș.

Prognoza meteo pentru 2 octombrie în Constanța

vremea constanța
Doar 22 de grade la mare și un aer umed

Briza mării răcorește aerul de pe litoral. Doar 22 de grade Celsius anunță meteorologii, însă sunt temperaturi plăcute pentru cei care vor să mai petreacă timp la mare înainte să vină de tot frigul. Umiditatea va fi destul de mare, la peste 70%.

ADVERTISEMENT