News

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 iunie 2019. Cum va fi vremea în România în contextul caniculei din Europa

28.06.2019 | 15:57
Prognoza meteo pentru sambata 29 iunie 2019 Cum va fi vremea in Romania in contextul caniculei din Europa

ANM a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 iunie 2019. Vremea va fi normală pentru această perioadă și nu vor fi semnalate fenomene meteo extreme, căci acestea iau o pauză. Cu toate acestea, ploile nu sunt excluse mâine, în special după amiază. Temperaturile vor coborî în cea mai mare parte a teritoriului până la 22 de grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 iunie: Cum va fi vremea în principalele orașe

Termometrele vor arăta o coborâre a valorilor față de zilele călduroase cu care am fost obișnuiți până recent. Maxima zilei se va înregistra în Lunca Dunării și va fi de 27-28 de grade Celsius. În vestul, centrul și nordul țării vor fi mai puține grade, mai exact temperaturile coboară în Crișana și Transilvania până la 22 de grade.

Vremea în București

26 de grade mâine în București

În Capitală va fi vreme plăcută. Canicula din Europa nu ajunge mâine în țară, iar asta e o veste bună pentru bucureșteni. Vor fi aproximativ 26 de grade în miezul zilei, la umbră, iar șansele de precipitații sunt zero.

Vremea în Constanța

Constănțenii au parte de vreme frumoasă la mare, dar în a doua parte a zilei apar ploile

La mare este posibil să se producă ploi după amiaza. La Constanța vor fi 26 de grade în timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 17 grade Celsius. Turiștii vor vedea soarele ceva mai rar, căci norii își vor face apariția la prânz.

Vremea în Timișoara

Noaptea va fi răcoroasă la Timișoara

Timișorenii vor avea parte de o noapte destul de răcoroasă. Temperaturile vor scădea după ora 2 noaptea la 13 grade, deci dispare disconfortul termic care cauzează probleme de sănătate și insomnii. Maxima zilei este de 26 de grade și aici.

Vremea în Brașov

Temperaturile scad și la Brașov

La Brașov temperaturile coboară și mai mult. Șansele de ploaie cresc în special după amiaza, după ora 15. Aici vor fi 21 de grade ziua și doar 11 grade noaptea.

Vremea în Iași

Ieșenii pot avea surprize din partea vremii: ploile dau târcoale județului

În Capitala Moldovei temperatura maximă a zilei de sâmbătă, 29 iunie, va fi de 22 de grade Celsius. Vor apărea ploi locale, în județul Iași, iar noaptea se vor înregistra aproximativ 13 grade Celsius.

Vremea în Cluj Napoca

22 de grade la Cluj

Clujenii au parte de o zi cu soare, însă se va ascunde destul de des după nori, iar ploaia ar putea deveni constantă începând cu ora 17. 22 de grade și în capitala Ardealului.