PROGNOZA METEO PENTRU TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească uşor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 08:33
PROGNOZA METEO PENTRU TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească uşor

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea va continua să se încălzească uşor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată.  devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată.

DUMINICĂ

Vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult senin în regiunile sudice, dar va avea înnorări temporare în nord unde, mai ales spre seară şi noaptea, izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperatura aerului, în creştere faţă de ziua precedentă, se vor apropia de normele climatologice ale perioadei, astfel încât valorile maxime vor fi cuprinse, în general, între 23 şi 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiuni şi 18…20 de grade pe litoral. Dimineaţa, izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×